O nama

onas-(14).jpgPriče o danima kada je televizor stajao na jednom mjestu na stolu i gledatelji su morali tražiti prikladno mjesto za gledanje zvuče kao priče iz pretpovijesnih vremena. Nasuprot tome, današnja se tehnologija savršeno prilagođava korisničkim potrebama. Kao dokaz tome, široka paleta Stell brendiranih proizvoda koja je započeta 2005. godine obuhvaća ne samo nepokretne, teleskopske i zglobne nosače za televizore i AV opremu, već i različite vrste suvremenih stolića i polica.

Glavane prednosti Stell proizvoda nisu samo vrhunska kvaliteta i najveća fleksibilnost, već i jednostavnost rada, koja jamči lakoću rukovanje i prikladnost upotrebe. Ono koji vole izvrstan dizajn, bez sumnje cijenit će atraktivan izgled koji je tipičan za sve Stell brendirane proizvode.

Dostupne su brojne vrste nosača za različite vrste i veličine televizora i AV opreme. Široka paleta proizvoda nudi rješenja vlasnicima zaslona dijagonale 100" koji će cijeniti teleskopski zglobni Stell nosač nosivosti 70 kg, a oni koji su navikli gledati televizor dijagonale 13" dok kuhaju objed bit će oduševljeni jednostavnim nepokretnim Stell nosačem na kuhinjskom ormariću.
Stell brend također nudi kombinacije nosača s TV stolićima ili samostalne univerzalne stoliće za svaki interijer, u dizajnu metal/staklo ili drvo/staklo.

Stolni nosači za televizore iu monitore također su posebno popularni jer olakšavaju rad s računalom.
Jedan od novijih trendova koji postaje sve popularniji ne samo na javnim područjima, već i kao dijelom suvremenog dizajna interijera, su zglobni stropni nosači za zaslone dijagonale do 70" i težine do 80 kg, kao i nepokretni ili teleskopski stropni nosači za projektore.

Stell brend također brine za ljubitelje kvalitetne glazbe. Za DVD i ostale uređaje nude se praktične univerzalne police i zglobni zidni nosači zvučnika koji pridonose bogatom iskustvu slušanja, kako glazbe, tako i govorenih riječi.
Vlasnici satelitski uređaja također su upoznati sa Stell proizvodima - antenski nosači visoke kvalitete, ali pristupačne cijene nude značajnu fleksibilnost jer se mogu ugraditi na zidove, balkone ili stupove.